Στρώματα

Στρώματα Imperial Strom

Στρώματα Imperial Strom ανατομικά, ορθοπεδικά, με ελατήρια ή χωρίς, σε πολύ καλές τιμές! Επενδύστε σήμερα στο σωστό στρώμα, ώστε να κοιμάστε σε 100% φυσικά υλικά, με ποιότητα και άνεση. Κάθε στρώμα Imperial Strom έχει σχεδιαστεί ώστε να υποστηρίζει την σπονδυλική σας στήλη, χαρίζοντας μοναδική ενέργεια το πρωί, μετά από έναν ξεκούραστο ύπνο.

Με Standard ελατήρια Bonnel

Ορθοπεδικά στρώματα Imperial Strom με πρωτοποριακά υλικά που κατασκευάζονται στην επιθυμητή διάσταση. Ενισχυμένα με ελατήρια που παρέχουν την ιδανική στήριξη στο σώμα, με γέμιση ανατομική και κατάλληλη για εκείνους που χρειάζονται ορθοπεδική υποστήριξη στον ύπνο τους, από ένα σκληρό στρώμα. Προσφορές και χαμηλές τιμές!

orthopedika
anatomika

Με ανεξάρτητα ελατήρια, Pocket Springs

Τα ανατομικά στρώματα Imperial Strom Pocket Springs αποτελούν ολοκληρωμένη πρόταση για εκείνους που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και αγκάλιασμα κάθε καμπύλης του σώματός τους, χωρίς να πιέζονται οι γοφοί και οι ώμοι. Υποστηρίζουν κάθε σωματότυπο, προσφέροντας μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Futtons χωρίς ελατήρια ,latex memory

Τα στρώματα χωρίς ελατήρια Latex Memory διαθέτουν ενισχυμένες και πλούσιες στρώσεις από ειδικά αφρώδη φυσικά υλικά, παρέχοντας σωστή υποστήριξη ακόμα και στα σημεία του σώματος με μεγάλη καμπυλότητα. Διαθέτουν πολύ καλό εξαερισμό, για δροσερό ύπνο το καλοκαίρι, ενώ η ενίσχυση από το καινοτόμο μαλλί thermofouzo κάνει τον χειμωνιάτικο ύπνο γεμάτο θαλπωρή!

xoriselathria
imperial strom